Husmanhagberg lägenhet till salu nära Denia Husmanhagberg lägenhet till salu nära Denia Husmanhagberg lägenhet till salu nära Denia Husmanhagberg lägenhet till salu nära Denia Husmanhagberg lägenhet till salu nära Denia Husmanhagberg lägenhet till salu nära Denia

Otroligt bra tillfälle till salu i Denia!

Dénia, Dénia, Spanien
  • Lägenhet
  • 49
  • 2 Rum
  • 1 Sovrum
  • 1 Badrum

PRISSÄNKT från 91 900€ till 85 000€!
Lägenhet belägen i en urbanisation med pooler, duschar och paddelbanor endast ca 400 meter från stranden i staden El Vergel, bredvid Dénia. Det är en bottenvåning med en stor terrass med direkt tillgång till trädgårdarna, poolerna och de gemensamma områdena i urbanisationen. Fastigheten har ca 50 kvm är fördelade över ett stort ljust vardagsrum, ett öppet kök som är fullt utrustat (kylskåp, tvättmaskin, diskmaskin, spis, ugn, köksfläkt och mikrovågsugn), ett badrum, ett sovrum med garderob plus en annan inbyggd garderob i korridoren. Lägenheten är utrustad med en luftkonditionering i vardagsrummet. Den har egen parkeringsplats.

EXTERIÖR

Denia är en stad belägen på Alicante-provinsens nordkust och det är området Marina Altas huvudstad. Under vinterhalvåret har Denia en ungefärlig befolkning på 42 000 invånare men på sommaren multipliceras befolkningen med fem och består av mer än 200 000 invånare. Denia är den plats som lockar flest turister och semesterfirare i hela regionen. År 2015 förkunnades Denia till en kreativ stad av gastronomi av UNESCO. Dess klimat är mycket mildt och ganska konstant eftersom medeltemperaturen är ca 18ºC. De äldre på platsen säger att Denia har ett mikroklimat, oavsett årstid, och att det är en lyx att bo där.

Färjor avgår dagligen från Denia till Ibiza, Formentera och Palma de Mallorca. På endast ca tre timmar kan du njuta av naturen, kulturen och sevärdheterna på Balearerna!

Denia ligger mittemellan Alicante och Valencia, vilket gör det enkelt att ta sig till båda städerna, endast ca en timme med bil. Dénia har dessutom 20 kilometer kust där du kan hitta stora sandstränder (i norr) och steniga (i söder). Alla stränder, varje år, tilldelas värdefulla blå flaggor (som erkänner världens värde av dessa stränder). Denia erbjuder mycket kultur, gastronomi, historia och framförallt många festivaler eftersom det är en av de platser där Spaniens befolkning har flest högtider i sin kalender.

Location
Cecilia Martinsson fastighetsmälare HusmanHagberg
Cecilia Martinsson
Real Estate Agent
smartphone +34 652 799 942
chat_bubble_outline English, Spanish, Swedish