HusmanHagberg Villa till salu i Cumbre del sol HusmanHagberg Villa till salu i Cumbre del sol HusmanHagberg Villa till salu i Cumbre del sol HusmanHagberg Villa till salu i Cumbre del sol

Spektaculär villa till salu i Cumbre del Sol

Cumbre del Sol, Spanien
  • Villa
  • 489
  • 5 Rum
  • 3 Sovrum
  • Badrum

Lyxig villa med alla moderna bekvämligheter och havsutsikt i ett unikt område!

INTERIÖR

Ljus villa med modern design fördelad i två plan, belägen i ett område med fantastisk havsutsikt i Residential Resort, Cumbre del Sol.

Villaen har en exklusiv modell, en unik tomt tack vare dess läge och havsutsikt, där man har skapat denna design av två nivåer och med stora öppna ytor.

Villaen har tre sovrum och två badrum, det största sovrummet har ett stort badrum med eget badrum och utgång till huvudterrassen. De andra två sovrummen, båda dubbelrum, har stora garderober och ett badrum att dela. Det bör noteras fördelningen av matsalen och köket, ett unikt, öppet utrymme, åtskilda endast av en stor köksö som rymmer det mesta. Både köket och vardagsrummet har direkt utgång till huvudterrassen, poolen och trädgården i huset.

På bottenvåningen hittar vi ett trevligt utrymme som gör det möjligt att utöka huset med ett fjärde sovrum med eget vardagsrum, badrum med eget badrum och tillgång till en privat terrass eller omvandla den till ett pensionat, en studie, ett gym eller vad dess ägare vill.

EXTERIÖR

På Alicante-provinsens östra spets ligger Cumbre del Sol.

Dess invånare och gäster är de första som hälsar solen varje morgon när den stiger majestätiskt över det lugna vattnet i Medelhavet.

Från Cumbre del Sols unika utsiktsplats vid de högsta höjderna i kommunen Benitachell, har Cumbre del Sol panoramautsikt över vattnet och de skyddade naturområdena som omger området från Javea till Moraira.

Upptäck mer om denna bostadsanläggning i Costa Blanca som kombinerar vackra moderna lyxiga lägenheter och villor, sport- och fritidsanläggningar och helårstjänster till dem som är lyckliga nog att kalla Cumbre del Sol sitt hem.

Cumbre del Sol tar upp över 3,7 miljoner kvadratmeter av den mest eftertraktade och orörda strandpromenaden i hela Spanien.

Varje aspekt av dess utveckling har följt målet att leverera maximal komfort och service till sina invånare och besökare samtidigt och samtidigt bevara den skyddade omgivningen och miljön och integrerar grönområden i dess samhällen. Infrastrukturen och tjänsterna är hittills oöverträffade.

Location
Cecilia Martinsson fastighetsmälare HusmanHagberg
Cecilia Martinsson
Real Estate Agent
smartphone +34 652 799 942
chat_bubble_outline English, Spanish, Swedish