Vacker lägenhet med trädgård i villa - Menton Vacker lägenhet med trädgård i villa - Menton Vacker lägenhet med trädgård i villa - Menton Vacker lägenhet med trädgård i villa - Menton

Vacker lägenhet med trädgård i villa - Menton

06500 Menton
  • Lägenhet
  • 111
  • 4 Rum
  • 3 Sovrum
  • 2 Badrum

Denna lägenhet i ett mycket vackert hus har egen ingång via trappa från gatan. Lägenheten har flera utgångar till den trivsamma trädgården med fruktträd och blommor.

Lägenheten har stort ljust vardagsrum som vetter mot trädgården, köket i anslutning är fullt utrustat och har utgång till den fina pergolan där de flesta av årets måltider intas.

Två sovrum, ett bibliotek som kan användas som sovrum, två stora fina badrum som båda har fönster, ett vackert fridfullt trivsamt SPA rum, vinkällare, stor tvätt stuga, eget renings verk för vatten. Garage ca 500 meter från lägenheten ingår.

Detta är en lägenhet md eget hus känsla, mitt i stan med trädgård!

Location
Karin Broström
Real Estate Agent
phone 0489241650
smartphone +33614035556
chat_bubble_outline English, French, Swedish
Om oss

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Information om försäljningsprocessen iFrankrike