2:a med terrass, parkering och pool - Cannes la Bocca 2:a med terrass, parkering och pool - Cannes la Bocca 2:a med terrass, parkering och pool - Cannes la Bocca 2:a med terrass, parkering och pool - Cannes la Bocca

2:a med terrass, parkering och pool - Cannes la Bocca

48 Avenue Sainte Marguerite, 06150 Cannes-la-Bocca
  • Lägenhet
  • 41
  • 2 Rum
  • 1 Sovrum
  • 1 Badrum

Denna fantastiska 2:a om 41 m² med rymlig terrass om 15m² ligger på 1:a våningen i ett residens med pool, byggt 2016. Lägenheten åtnjuter ett lugnt och insynsskyddat läge och erbjuder: en hall, ett ljust vardagsrum med öppet kök, ett elegant badrum med toalett samt ett sovrum med garderober.

Larmsystem, videoövervakning, säkerhetsdörr och egen parkeringsplats. I residenset finns även en gemensam pool, perfekt för soliga dagar. Väl värt ett besök!

Location
image/svg+xml
Frédéric LAFFARGUE
Real Estate Agent
smartphone +33 6 98 84 46 15
chat_bubble_outline English, French
Om oss

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Information om försäljningsprocessen iFrankrike