Takvåning med stor terrass - Cannes Takvåning med stor terrass - Cannes Takvåning med stor terrass - Cannes Takvåning med stor terrass - Cannes

Takvåning med stor terrass - Cannes

249 Boulevard Leader 06400 Cannes
  • Lägenhet
  • 45
  • 2 Rum
  • 1 Sovrum
  • 1 Badrum

Nyrenoverad tvårumslägenhet på översta våningen med en stor terrass i väster. Den ligger i Croix des Gardes strax ovanför Cannes i ett välsött residence med swimmingppol.
Stort öppet vardagsrum med öppning mot ett välutrustat kök och ut mot terrassen med hänförande utsikt över kullarna i väster. Ett bra sovrum, duschrum och separat toilett. Privat Garage och P plats.
Allt är i utmärkt skick.

Idealiskt läge, centralt men ändå nära till grönområden i Croix des Gardes.

Location
Carl MÖRNER
Real Estate Agent
phone +33492989254
smartphone +33 6 22 08 27 39
chat_bubble_outline English, French, Norwegian, Swedish
Om oss

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Information om försäljningsprocessen iFrankrike