Lyxig skärgårdspärla med magisk havs- och hamnutsikt Lyxig skärgårdspärla med magisk havs- och hamnutsikt Lyxig skärgårdspärla med magisk havs- och hamnutsikt Lyxig skärgårdspärla med magisk havs- och hamnutsikt Lyxig skärgårdspärla med magisk havs- och hamnutsikt Lyxig skärgårdspärla med magisk havs- och hamnutsikt

Lyxig skärgårdspärla med magisk havs- och hamnutsikt

Sverige
  • Villa
  • 195
  • 6 Rum
  • 4 Sovrum
  • 2 Badrum
  • 4500 m² Tomt

Välkommen till denna skärgårdsidyll på stor havstomt som omfattar genuint, modernt trähus om 195 kvm, pittoreskt sommarhus, mysig sjöstuga och separat bastu/relax med terrass & utekök.

Huvudbyggnadens entréplan bjuder både på rymd tack vare 3 m i takhöjd och härligt ljusinsläpp genom stora glaspartier där magisk havsutsikt beskådas. Trevliga sällskapsytor i öppen planlösning med matplats och fullutrustat, härligt kök samt badrum, tvättstuga och direkt utgång till en stor terrass med en uppvärmd pool. På övre plan läckert master bedroom och ytterligare 3 sovrum; alla med fantastiskt sjöutsikt och charmerande snedtak samt stort badrum och plats för umgänge. Smakfullt möblerat, bra materialval, gott om förvaring, smarta miljölösningar.

Trevligt inrett sommarhus om 70 kvm med 4-6 sovplatser och 2 terrasser med sjöutsikt.

Parkering med motorvärme för 3 bilar.

Egen brygga med plats för 2 mindre båtar.

Lättskött, kuperat tomt med all sorts fruktträd. Växthus, jordkällare.

Location
Magda Piekarzewska
Housing Coordinator
phone 0706399902
chat_bubble_outline English, Polish, Spanish, Swedish