Stadsvilla med fötterna i havet - Palm Beach Stadsvilla med fötterna i havet - Palm Beach Stadsvilla med fötterna i havet - Palm Beach Stadsvilla med fötterna i havet - Palm Beach Stadsvilla med fötterna i havet - Palm Beach Stadsvilla med fötterna i havet - Palm Beach

Stadsvilla med fötterna i havet - Palm Beach

14 Rue Saint Jin-Jin 06400 Cannes
  • Villa
  • 180
  • 5 Rum
  • 4 Sovrum
  • 4 Badrum

Unik stadsvilla precis intill havet i Palm Beach.
Den erbjuder två delar med en välkomande grönskande innegård emellan. Huvubostaden består av ljusa välplanerade ytor med ett inbjudande vardagsrum, kök, 3 sovrum och 3 badrum. Rummen på övervåningen öppnar upp mot en härlig terrass med hänförande utsikt över havet och Lerins-öarna. I den andra delen ligger en 1-rums lägenhet med ännu en soldränkt terrass utan insyn.

Mycket lugnt och trevligt kvarter med närhet till bageri, restauranger, butiker och ett levande torg med ett tiotal boulebanor för entusiasterna i området. Endast 3 meter till stranden, segelskola och kajakuthyrning ett stenkast bort. Garage ingår.
En verklig drömbostad för den som vill njuta av Rivieran fullt ut!

Location
Johan Wretman
CEO
smartphone +33 6 78 69 56 26
chat_bubble_outline English, French, Swedish
Om oss

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!