Terrace 3 rumslägenhet till salu i Cannes Basse Californie 3 rumslägenhet till salu i Cannes Basse Californie 3 rumslägenhet till salu i Cannes Basse Californie 3 rumslägenhet till salu i Cannes Basse Californie 3 rumslägenhet till salu i Cannes Basse Californie

3 rumslägenhet till salu i Cannes Basse Californie

Frankrike
  • Lägenhet
  • 97
  • 3 Rum
  • 2 Sovrum
  • 1 Badrum

Cannes Basse Californie, i ett lyxigt residens, en 3 rumslägenhet på 96,69 kvm, med en terrass och privat trädgård i söderläge är till salu.
Den här fastigheten består av en entré, ett vardagsrum, ett förråd, två sovrum, ett med stor dressing, ett badrum och två toaletter, allt i perfekt skick och ett kök. Säljs med ett förråd. Kollektiv utomhusparkering. Årsavgift: 3360 €.

Location
image/svg+xml
Linda Brodd
Real Estate Agent
smartphone +33 6 13 66 50 69
chat_bubble_outline English, French, Swedish
Viveka Edquist
Real Estate Agent
smartphone +33 6 22 23 12 94
chat_bubble_outline English, Swedish
Om oss

ESTATE SERVICE är belägen i Cannes och vi jobbar med försäljning av fastigheter runt om hela Rivieran. Vi tar in både försäljningsuppdrag, samt hjälper våra kunder att finna drömbostaden på Rivieran, utefter dennes önskemål och budget.
Tack vare vårt dynamiska teamarbete hjälper vi kunden genom hela den franska byråkratiska djungel, förklarar och assisterar kunden i den juridiska processen tillsammans med vår notarie. Genom vår långa erfarenhet på den franska bostadsmarknaden ser vi till att kunden inte blir lurad av överpriser och vi gör vårt yttersta för att kunden ska vara nöjd med sin fastighetsaffär!
Vi kan också vara behjälpliga med bra hantverkare -från inredningsarkitekter till yrkesmän- och mycket mer!
Önskar ni sälja eller köpa en bostad?
Önskar ni göra en kostnadsfri värdering av bostaden?
Vårt erfarna flerspråkiga fastighetsmäklare hjälper dig med dina framtida projekt. Vi pratar franska, svenska, engelska, tyska och italienska. ESTATE SERVICE säkerställer översättning samt marknadsföring av alla objekt i Sverige samt Frankrike via ett stort lokalt nätverk.
Som medlem av MLS Côte d'Azur, har ESTATE SERVICE möjligheten att annonsera inom nätverket som har mer än 500 byråer i området Alpes-Maritimes.
ESTATE SERVICE garanterar dig en kompetens i fas med den lokala marknaden.
Våra 2 kontor ligger i Basse Californie samt Palm Beach och vi har en stor portfölj av potentiella kunder.
Vi garanterar noggrann övervakning av försäljningsprocessen hos notarien.