3:a med fantastisk havsutsikt - Mandelieu 3:a med fantastisk havsutsikt - Mandelieu 3:a med fantastisk havsutsikt - Mandelieu 3:a med fantastisk havsutsikt - Mandelieu 3:a med fantastisk havsutsikt - Mandelieu

3:a med fantastisk havsutsikt - Mandelieu

Frankrike
  • Lägenhet
  • 70
  • 3 Rum
  • 2 Sovrum
  • 1 Badrum

Mycket välskött och välplanerad 3 rumslägenhet i inhägnad nyare fastighet med pool, gym, bastu och jacuzzi samt festlokal. Den har en välkomnande hall mot öppet och soligt vardagsrum med kök i öppen planlösning.

En framförliggande kvadartisk terrass om 38 m² men hänförande utsikt över hav och Lerins öar. 2 sovrum med garderober, duschrum med WC och plats för tvättmaskin samt en separat toalett med handfat.

Säljs med stort privat garage och källarförråd.

Location
Nataliya FONTANILLE
Real Estate Agent
smartphone +33 6 50 02 39 99
chat_bubble_outline English, French, Norwegian, Swedish,
Om oss

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!