Enastående lägenhet med havsutsikt Enastående lägenhet med havsutsikt Enastående lägenhet med havsutsikt Enastående lägenhet med havsutsikt

Enastående lägenhet med havsutsikt

Frankrike
  • Lägenhet
  • 94
  • 3 Rum
  • 2 Sovrum
  • 2 Badrum

På översta våningen i en välskött fastighet vid havet ligger denna fina våning. Den består av ett stort luftigt vardagsrum/matsal med utgång till den fantastiska terrassen i öster, två separata sovrum med lugnt läge, fullt utrustat kök, två badrum med badkar och en gästtoalett.

Från balkongen har man en sagolik utsikt över havet, bergen och Gamla Stan. Det finns även ett källarförråd, en parkeringsplats i garage och en parkeringsplats utomhus ingår i priset.

Location
Christina Quick
Real Estate Agent
phone 0483287660
smartphone +33679842377
chat_bubble_outline English, French, Swedish
Om oss

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!