Vackert stenhus i Provence Vackert stenhus i Provence Vackert stenhus i Provence Vackert stenhus i Provence Vackert stenhus i Provence

Vackert stenhus i Provence

Frankrike
  • Villa
  • 270
  • 9 Rum
  • 7 Sovrum
  • 5 Badrum
  • 9474 m² Tomt

Underbart 1700-tals stenhus belägen i den genuina byn Callian, i en mycket trivsam och lugn miljö. Härlig trädgård om 9474 kvm , ett gästhus, fin utomhuspool, sommarkök med BBQ samt en fiskdamm.

Villan erbjuder ett ljust och vackert vardagsrum med öppen spis, en matsal med öppen spis, ett kök, master bedroom med ensuite badrum med sauna och ångdusch, fem sovrum och tre badrum. Det finns även tvättstuga och en vacker vinkällare. Samt ett gästhus om 62 kvm med ett vardagsrum, ett utrustat kök, ett sovrum och ett badrum.

Fastigheten har ett garage till tre bilar, carport och plats till parkering.

Många möjligheter finns, kan användas som ett B&B eller hotell.

Location
Anette Black
Real Estate Agent
smartphone +33674740027
chat_bubble_outline Danish, English, French, German, Swedish
Om oss

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!