Ljus och fin lägenhet med havsutsikt Ljus och fin lägenhet med havsutsikt Ljus och fin lägenhet med havsutsikt Ljus och fin lägenhet med havsutsikt

Ljus och fin lägenhet med havsutsikt

Frankrike
  • Lägenhet
  • 83
  • 3 Rum
  • 2 Sovrum
  • 2 Badrum

Trevlig trea på bottenplan om 83m² med en vacker havsutsikt i det prestigefyllda Les Miradors. Det finns en trevlig trädgård och pool framför lägenheten.

Den ljusa fina lägenheten erbjuder: ett vardagsrum med AC och utgång till terrassen och trädgården, ett utrustat och separat kök, ett stort sovrum med direkt tillgång till terrassen som har utsikt mot Italien och eget badrum. Det finns även ytterligare ett badrum med dusch och toalett samt ett mindre sovrum.

Välkommen!

Location
Karin Broström
Real Estate Agent
phone 0489241650
smartphone +33614035556
chat_bubble_outline English, French, Swedish
Om oss

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!