Lägenhet - Sainte Maxime Lägenhet - Sainte Maxime Lägenhet - Sainte Maxime Lägenhet - Sainte Maxime

Lägenhet – Sainte Maxime

Sainte-Maxime 83120
  • Villa
  • 107
  • 4 Rum
  • 3 Sovrum
  • 2 Badrum

Modern rymlig lägenhet i mycket gott skick med en glimt av Medelhavet från den stora terrassen. Lägenheten är belägen i en stängd domän med gemensam pool. Endast 300 meters promenad till centrum med affärer, resturanger hamn samt fina sandstränder. Total boyta på 107 m² bestående av ett stort vardagsrum med öppet fullt utrustat kök, tre sovrum med rymliga garderober, varav ett med eget badrum med WC. Ytterligare ett badrum med WC samt tvättstuga. Till lägenhet hör också ett garage samt två privata parkeringsplatser.
En idealisk semesterbostad eller permanentbostad i ett lugnt bostadskvarter i centrala Sainte Maxime.

Location
Elisabeth KAHLER
Real Estate Agent
smartphone +33 6 14 49 01 69
chat_bubble_outline English, French, Swedish
Om oss

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Information om försäljningsprocessen iFrankrike