Modern lägenhet med trädgård, terrass och pool - Montauroux Modern lägenhet med trädgård, terrass och pool - Montauroux Modern lägenhet med trädgård, terrass och pool - Montauroux

Modern lägenhet med trädgård, terrass och pool – Montauroux

83440 Montauroux
  • Lägenhet
  • 95
  • 3 Rum
  • 2 Sovrum
  • 1 Badrum

Modern lägenhet med terrass och trädgård i ett litet residens från 2006. Residenset ligger i byn och erbjuder gångavstånd till affärer och restauranger.

Lägenheten om cirka 96m² är belägen i ett lugnt område och erbjuder en fin utsikt över byn Callian.
Rymlig entré med kontorshörna, ett stort vardagsrum med plats för matbord och utgång till terrassen och trädgården. 2 sovrum med garderober, gästtoalett samt ett stort badrum med badkar, 2 duschar och toalett.

Inom residenset finns en gemensam pool.
Lägenheten säljs med ett källarförråd och en parkeringsplats på källarnivå.

Boka ett besök idag!

Location
Om oss

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!