Villa med spektakulär utsikt - Vence Villa med spektakulär utsikt - Vence Villa med spektakulär utsikt - Vence

Villa med spektakulär utsikt – Vence

Chemin de la pouiraque 06140 Vence
  • Villa
  • 132
  • 5 Rum
  • 3 Sovrum
  • 2 Badrum

På gångavstånd till Vence ligger detta radhus i en mindre privat domaine; ett perfekt semesterboende. Stora panoramafönster bjuder på en spektakulär utsikt mot Saint-Paul de Vence, Cap d’Antibes och Medelhavet. Från det ljusa vardagsrummet kommer man ut på den stora övre terrassen, som är fri från störande insyn. På denna våning ligger också ett sovrum med en-suite badrum, kök samt en mindre salong.
Nedre våningen har två sovrum med dörrar ut på en egen terrass, med samma betagande utsikt som den övre, ett badrum, tvättstuga och ett källarutrymme.
Domainen har en stor swimmingpool där det finns gott om plats att sola och njuta av den även härifrån magnifika utsikten. Den sköts genom domainens försorg, vilket innebär noll bekymmer för dylikt underhåll.
Nices flygplats når man med bil på 15 minuter. Nice och Antibes är en halvtimme bort och Cannes når man på tre-kvart.

Location
Nils MORNER
Real Estate Agent
smartphone +33 6 69 48 88 99
chat_bubble_outline English, French, Swedish
Om oss

Wretman Estate är den största svenska mäklarbyrån på Rivieran med 6 kontor längs med kusten och i Provence. Våra 34 internationella medarbetare bor och jobbar på Franska Rivieran och känner till området från St Tropez till italienska gränsen utan och innan.
Vi leder dig genom den franska köp- och säljprocessen och hjälper dig hela vägen genom affären. Vi har har ett brett nätverk av aktörer, erbjuder tusentals objekt och utför skräddarsydda sökningar med fokus på era önskemål.
Du hittar oss i Cannes, Nice, Antibes, Fayence-området, Valbonne och Menton. Välkommen att kontakta oss för mer information!