Välkommen till HOMITO!

Välkommen till HOMITO!
Hitta din nästa fastighet hemma eller utomlands.

SÄKERHET
HOMITOs ambition är att vara den största internationella hemportalen för godkända partners inom fastighetsbranschen. Vårt mål är att skydda köpare, säljare, hyresgäster och hyresvärdar från icke-tillförlitliga aktörer och att främja de bästa och mest tillförlitliga fastighetsutvecklare, agenter och mäklare på dagens marknad.

REFERRALS
HOMITO är en hemportal som hjälper fastighetsutvecklare, agenter och mäklare att ansluta sig till varandra och skapa affärsmöjligheter. Vi främjar möjligheten för HOMITO-partner att erbjuda remissavgifter till varandra när vi presenterar en köpare eller en hyresgäst. Nivån på remissavgiften är helt upp till dig och den är endast synlig för godkända HOMITO-fastighetsmäklare.

PROSPEKT
HOMITO tillhandahåller fastighetsutvecklare, agenter eller mäklare med aktuella prospektlistor från kunder över hela världen som vill sälja, köpa, hyra eller hyra bostäder. Som godkänd HOMITO-partner får du tillgång till prospektlistorna som ger dig kontaktuppgifter till potentiella kunder.

PROMOTION / BYGGA VARUMÄRKE
HOMITO hjälper dig att marknadsföra ditt varumärke och kontor. Du kommer att kunna publicera nyheter på vår sida ”HEY HOMITO WHAT’S UP” och ge information som du vill dela både globalt och lokalt. Till exempel utveckla projekt, evenemang, marknadsinformation, rekryteringar, partnerskap, unika listor och mer …

LÄTT ATT ANVÄNDA / MOBILAMPASSAD
HOMITO är lätt att använda. Det är mobiltelefonvänligt och låter dig publicera listor inom några minuter var du än är, helt enkelt genom att använda din smartphone. Eller så kan du bara publicera dina listor som ”Kommer snart” på din mobiltelefon och slutföra resten när du är tillbaka på kontoret.

PRESENTATION
När du listar egenskaper på HOMITO kan du göra en personlig presentation av dig själv som agent, inklusive språkkunskaper, din arbetsprocess, presentation av ditt företag med affärs- och kontorslogotyper och länka alla dina listade egenskaper till din egen webbplats.

KOSTNADSEFFEKTIV
HOMITO är kostnadseffektiv. Välj bland ett flertal smarta kreditpaket.

– För att lista en egendom är investeringen för dig bara en kredit.
– För att publicera nyheter på ”Hey HOMITO vad händer” -platsen, tre poäng
– För att få fullständiga kontaktuppgifter för en säljare / hyresvärd, tre poäng
– För att få fullständiga kontaktuppgifter för potentiella köpare och hyresgäster, gratis
GLOBAL / LOKAL SPRÅK OCH VALUTA
HOMITO är lokal, var du än besöker HOMITO kommer du visa alla priser i din lokala valuta och i euro.
HOMITO kommer också att ge en beskrivning av varje listad egendom på det lokala språket beroende på var du är, liksom ditt föredragna språk.

SAMMANFATTNING
HOMITO är global och vi hoppas att du kommer att bli en del av vårt växande internationella nätverk av fastighetsutvecklare, agenter och mäklare. Vi ser till att vi bibehåller högsta kvalitet och service för dig och fortsätter att utveckla vår plattform för att hjälpa dig att öka din verksamhet.

Alla listor och nyheter kommer att marknadsföras via våra egna sociala medier samt genom våra dagliga besökare på webbplatsen.

VÄLKOMMEN!